Vininformation
Denne Ribolla Gialla produceres med samme metoder som en Top Prosecco, men leverer endnu bedre kvalitet for pengene. Farven er sart strågul med grønne reflektioner. Meget livfuld og brilliant med fine, vedvarende perler og en meget blød tekstur. Næsen er harmonisk med blomster noter og en super frugt. Smagen er forfriskende, tør og er bare lutter velsmag. Stilen er mineralsk og forførende.
★★★★★ - RLJ i Gastro: "Jeg konstaterede under researchen til Jonas Landins og min bog 'Bobler for begyndere og øvede', at Ribolla Gialla er yderst velegnet som kilde til karakterfuld mousserende vin. Støvet, cementduft med pæreundertone, druemost-agtig duft. Overraskende aromatisk. Fenolisk, meget cremet og pærefrugtig, helt frisk stil uden autolyse, som skal drikkes for sin friskhed, høj dosage giver sødmefuld pærefrugtfornemmelse. Faktisk næsten ciderpræg dog uden funky eddikestiknoter eller vildgærings-off-lyd. Skolet og nemt forståelig for nye vindrikkere. oplagt til velkomst nytårsaften, hvis du sørger for at servere små snacks med indslag af sødme."
Læs mere